Tot slot nog een heerlijk

Nagerecht

Het laatste gerechtje al weer, hieronder staat het nagerecht. Pak het pakketje met het oranje label erbij dan gaan we aan de slag.

PAASEILAND

AFWERKING:
1. Spuit de pure chocolade mousse op het bord.
2. Verdeel de crumble over de chocolade mousse.
3. Plaats de parfait van Baileys rechtstreeks uit de vriezer op het bord.
4. Leg de parel en het wolkje van mandarijn bij het gerecht.
5. Leg de framboos bij het gerecht.
6. Spuit er de crème van speculaas en framboos bij.
7. Garneer af met de sponge cake van pistache en het takje van anijs.

Kijk met onze chef mee voor de virtuele uitleg en smakelijk!

Hopelijk heeft u genoten van uw culinaire thuisbeleving en een hele fijne avond nog gewenst!

Wij vinden het altijd leuk om foto’s van de opmaak te zien, post deze onder

@MARKT8ASTEN

PS. Bent u ook zo enthousiast over het concept, wordt ambassadeur en overtuig anderen om hiervan te genieten. Zo kunnen wij onze passie blijven delen en komen we met uw hulp de coronasluiting door.

Reserveren