Nu lekker genieten van het

Hoofdgerecht

De vorige gang was geslaagd? Dan gaan we nu naar het echte werk, het hoofdgerecht. Pak het pakketje met het rode label erbij dan gaan we wat lekker bereiden!

EEndEnbOrst

BEREIDING:
1. Haal de eendenborst uit het zakje en leg op een ovenplaat. Leg samen met de mais, kastanje champignons en wortel 8 minuten in de oven.
2. Leg het zakje met saus en de crème van wortel 8 minuten in het warm water.

AFWERKING:
1. Leg de eendenborst op het bord. (Bij voorkeur een verwarmd bord)
2. Spuit de crème van wortel op het gerecht.
2. Verdeel de groenten over het gerecht en giet de jus over de eendenborst.
4. Garneer met de crumble van spek, ui en aardappel.
5. Spuit de crème van lavas bij het gerecht en garneer af met een takje.

Kijk met onze chef mee voor de virtuele uitleg en smakelijk!

Ga verder naar het

nagerecht

Reserveren
Eten afhalen
M8 | thuis diner