cadeaukaart houten achtergrond
Kom genieten met jouw

Cadeaukaart

Een cadeaukaart van ons kan je voor alles inleveren. Kom er lekker voor lunchen, uitgebreid dineren of reserveer een high-tea, high-beer of high-wine. Natuurlijk kan je hem ook gewoon tijdens de borrel opmaken aan een lekker speciaalbiertje of een goed glas wijn.

Wil je een cadeaukaart kopen kan dit tijdens openingstijden aan de bar. Een cadeaukaart kan voor elk gewenst bedrag uitgegeven worden vanaf een minimum van € 10,-. Wil je toch liever een pakket geven hebben wij deze ook 3 verschillende klaarstaan.

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Onze opties voor

Cadeaupakketten

Naast de cadeaukaarten hebben wij ook leuke pakketten voor u samengesteld. Geeft net wat meer body aan uw cadeau. Natuurlijk ook goed te combineren met een cadeaubon.

Een cadeaupakket bevat altijd een zak bekende m8 truffelchips.
Daarnaast heeft u de keuze om er bier, wijn, koffie & thee of gin & tonic bij te doen.
Mooi verpakt voor een prijs vanaf € 12,50.

Een cadeaukaart

Online bestellen

Ben je niet in de gelegenheid om bij ons aan de bar de cadeaukaart te komen kopen? Dan willen wij voor jou de cadeaukaart ook opsturen.
Houd hiermee rekening met een paar dagen verzendtijd.
Wij verzenden de cadeaukaart per post en zijn niet aansprakelijk voor het verlies of verkeerd bezorgen van de post. Eventueel kunt u ook kiezen voor een track & trace code.

Vul onderstaand formulier in om direct een cadeaukaart te bestellen.


De waarde van de cadeaukaart per € 1,00
Track & Trace code € 4,95
Verzendkosten € 1,50
Totaal

Check je

Saldo

Onze

Voorwaarden

Onze cadeaukaarten zijn twee jaar geldig. De kaarten hebben een fysieke verschijningsvorm en bestaan ook in de vorm van een e-voucher. Het tegoed blijft twee jaar geldig vanaf de activatie door Grand Cafe Markt 8. Na deze periode vervalt elke aanspraak op het saldo van de cadeaukaart. De cadeaukaarten zijn niet inwisselbaar voor geld. Kaarthouder kan gedurende de geldigheid zijn cadeaukaart verzilveren voor elk gewenst product wat wij aanbieden. Het saldo kan in een keer maar ook in meerdere keren verzilverd worden gedurende deze periode van twee jaar. Grand Cafe Markt 8 behoudt zich het recht voor het aanbod op de website op elk moment te wijzigen.

M8 | kerst thuis
Reserveren
M8 | thuis diner
M8 | oudjaar