Nu lekker genieten van het

Hoofdgerecht

De vorige gang was geslaagd? Dan gaan we nu naar het echte werk, het hoofdgerecht. Pak het pakketje met het rode label erbij dan gaan we wat lekker bereiden!

RUND & RENDANG

BEREIDING:
1. Haal de runderhaas uit het zakje en leg op een ovenplaat. Leg samen met de pastinaak en de aardappelgratin 11 minuten in de oven.
2. Leg het zakje met rendang, saus en de crème van zoete aardappel 11 minuten in het warme water.

AFWERKING:
1. Verdeel de rendang over de borden. (Bij voorkeur een verwarmd bord)
2. Leg de runderhaas op het bord, samen met de pastinaak en de gratin.
3. Giet de saus over het vlees en spuit de crème van zoete aardappel op het gerecht.
4. Garneer het gerecht met de crumble en crème van groene kruiden.
5. Maak het gerecht af met een takje.

Kijk met onze chef mee voor de virtuele uitleg en smakelijk!

Ga verder naar het

nagerecht

Reserveren