kermis maandag site 1
Onze

Agenda

Bij Markt 8 is altijd wat te beleven. Zo hebben we regelmatig live optredens van bandjes of DJ’s. Daarnaast hebben ook jaarlijks terugkerende evenementen zoals Markt 8 Live en het Food Festival een spectaculair diner van maarliefst 20 gangen!

Zie hieronder wat er zoal te doen is of blijf live op de hoogte middels onze Markt 8 app (verkrijgbaar op Android en Apple telefoons).

Bekijk alle activiteiten
Komende

Activiteiten

Beaujolais avond

De derde donderdag van november wordt de nieuwe Beaujolais wijn wereldwijd vrij gegeven. Een mooie traditie die altijd weer uitloopt op een erg gezellige avond.

15
nov

Italiaanse avond

Deze dag organiseren wij een Italiaanse avond met de mooiste producten uit Italië.

22
nov

Bier & Bites

Een proef- en beleefavond voor de genieters. Houd jij van speciaalbier en wil je daarbij verrassende smaakcombinaties proeven in de vorm van amuses, kom dan naar deze avond en geniet.

29
nov

Amuse diner december (5 + 6 dec)

Iedere eerste woensdag en donderdag van de maand kunt u genieten van ons 12 gangen amuse diner. Aan deze avond is deel te nemen op reservering.

05
dec

Sharing = Caring (19 + 20 dec)

Zoals je bij Markt 8 gewend bent kunt u zich gewoon laten verrassen! Met sharing is caring geniet u samen met uw tafelgenoten van 11 gerechtjes.

19
dec

Kerstdiner (25 + 26 dec)

Met kerst serveren wij een 5 gangen kerstdiner (voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert) voor €49,50. Er wordt een feestelijke maaltijd door onze kok samengesteld.

25
dec
kermis maandag site 2 kermis maandag site 4